.:: DIPLOMA IZ INTEGRATIVNE PSIHOTERAPIJE

Izobraževanje iz integrativne psihoterapije (2020)

Izobraževanje je namenjeno vsem, ki vas zanima profesionalni trening iz psihoterapije in svetovanja, pa tudi tistim, ki se želite samo nadalje izobraževati in izpopolnjevati pri svojem delu. Izobraževanje bo zanimivo tudi za vse, ki imate izkušnje iz drugih psihoterapevtskih smeri in bi radi razširili svoje znanje.

Štiriletno izobraževanje iz integrativne psihoterapije na Inštitutu IPSA je priznano v okviru Evropske zveze za integrativno psihoterapijo (EAIP) in Mednarodne zveze za integrativno psihoterapijo (IIPA). Priznano pa je tudi s strani Evropske zveze za psihoterapijo (EAP) in omogoča pridobitev Evropskega certifikata iz psihoterapije.

Več o programu izobraževanja si lahko preberete v brošuri treninga (v angleščini):


Metode dela
Metode dela vključujejo: predavanja, izkustvene vaje, delo v parih in manjših skupinah, skupinski proces, analizo videoposnetkov terapije, demonstracijo terapije, prikaze primerov in supervizijo.

Osnovne informacije
Izobraževanje v obsegu 160 ur bo potekalo v obliki večdnevnih delavnic (večinoma ob koncu tedna - petek, sobota in včasih še nedelja).

Pogoji za sprejem na študij:
- Diplomanti humanističnih in zdravstvenih ved (diplomirani psihologi, socialni delavci, socialni pedagogi, zdravniki…)
- Znanje angleškega jezika.
- Osebnostna primernost.

Direktorja izobraževanja: dr. Maša Žvelc in dr. Gregor Žvelc

Vodja študijske skupine:

Dr. Maša Žvelc, univ. dipl. psihologinja
Maša Žvelc je doktorica psihologije in integrativna psihoterapevtka in supervizorka. Iz integrativne psihoterapije je diplomirala na Scarborough Psychotherapy Training Institute (Velika Britanija). Iz integrativne psihoterapije se je izobraževala tudi v ZDA v okviru Inštituta za integrativno psihoterapijo, New York. Izobraževala se je tudi iz drugih psihoterapevtskih smeri (analitična psihoterapija, transakcijska analiza, vedenjsko kognitivna terapija, na čustva usmerjena terapija, EMDR,…). Iz supervizije je diplomirala na Evropskem inštitutu za psihoterapevtske študije. Doktorirala je na Oddelku za psihologijo, FF, Univerza v Ljubljani s področja supervizije. V letih 2008-2010 je bila podpredsednica Društva psihologov Slovenije. Je sourednica knjige Psihoterapija in avtorica oziroma soavtorica več znanstvenih in strokovnih člankov s področja psihologije in psihoterapije. Na Inštitutu IPSA vodi izobraževanje iz integrativne psihoterapije, supervizira in ima psihoterapevtsko prakso. Poučuje tudi na drugih inštitutih in fakultetah.


Lokacija:
Izobraževanje bo potekalo v prostorih Inštituta za integrativno psihoterapijo in svetovanje (IPSA), Stegne 7, Ljubljana.


Inštitut za integrativno psihoterapijo
in svetovanje, Ljubljana
Stegne 7
1000 Ljubljana

Tel./faks: 386 (0)1 511 10 29
Mobitel: 386 (0)51 382 127 (Maša)

El. pošta: admin@institut-ipsa.si
Spletna stran: http://www.institut-ipsa.si

ID za DDV: SI 11638478
Transakcijski račun: 02032-0254270905

Glej tudi: Kaj je IP? / Predavatelji
   
 
CopyRight 2006
   
   
Vsebina je avtorsko zaščitena. Stran je izdelal Jure Žvelc © zvelc.com
Čas urejanja strani: 0.000771 sekund